Cat de important este un logo !

Cat ar trebui sa platesc un Logo ? Dar ce este un Logo? Explicatia din dictionar ar fi aceasta = „cuvânt”, „vorbire”, „principiu”, „rațiune”, „raport, proporție”, „știință, cercetare”.

Toate aceste explicatii ar reprezenta , poate, acest termen . Dar el este mai mult de atat, el reprezinta elementul grafic ,vizual ,ce se identifica cu activitatea si mai ales cu calitatile si caracteristicile, ce le poti oferi prin intermediul produselor sau a serviciilor tale prin intermediul firmei tale.

Clientii identifica prin intermediul siglei “persoana” firmei tale si implicit calitatea serviciilor sau a produsului tau, precum si cel mai important lucru interactiunea dintre el, clientul multumit sau nemultumit si firma ta ,istoria lui ,a clientului cu firma ta .

Sa vedem cum un logo sau un simbol sau sigla sau elemente grafice cu o culoare sau mai multe culori, o insiruire de cuvinte sau nume pot influenta un om !

Propozitii de genul acestea :- Aaa! Ai un pullover Ralph Lauren ! Imi place Ralph Lauren, ne creeaza atitudini si subiecte de discutii; modelul si materialul sunt aceleasi de 20 de ani ! Dar ce se ascunde in spatele cuvintelor,o imagine, un simbol -o sigla brodata- un cal, un om, o culoare ,dar cel mai important calitatea ce traverseaza timpul !

Un alt exemplu- Jeep, cand ne gandim la acel logo avem in fata un simbol al unei masini robuste ,fiabile, iar literele si aranjamentul ne aduce in imaginatia noastra acea masina de teren folosita in razboi !

Sigla ,logo-ul creeaza in psihicul unui cumparator astfel de asocieri ,filme, scene, emotii !

Daca ai fost multumit,fericit in apropierea ei, a siglei, a produsulu, si a serviciului ,psihicul va retine aceasta foma si culoare si va avea un sentiment de aparteneta si relatie benefica!

De aceea este bine sa avem o sigla facuta de profesionisti cu elemente deosebite .

Dar acest lucru nu poti sa-l faci singur acasa, un specialist va reusi in timp sa-l creeze ! O sigla de doi bani este exact valoarea ce o va exprima, sigla, despre firma ta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *